Mijn

Diensten

De diensten van uw schilder

Voor particuliere klanten verricht ik als professionele schilder een uitgebreid pakket aan diensten. Hiervoor beschik ik over de juiste diploma's en heb ik een ruime ervaring, waardoor u altijd verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Opdrachtgevers kunnen mij inschakelen voor schilderwerk, houtrotreparatie, het sauzen van metalen en stenen objecten en wandafwerking. Om u absolute kwaliteit te kunnen bieden beschik ik over eigentijds gereedschap en gebruik ik uitsluitend A-kwaliteit materialen. 

Schilderen: binnenschilderwerk en buitenschilderwerk

Voor buitenschilderwerk verwerk ik verf van Sikkens en Sigma. Een goed dekkende verflaag kan problemen als houtrot voorkomen. Daarom raad ik klanten aan om regelmatig onderhoud te laten plegen aan de kozijnen en deuren.

Ook voor binnenschilderwerk gebruik ik verf van gerenommeerde merken als Sikkens en Sigma. Geurarm, goed voor het milieu en van prima kwaliteit. Een deur, wand of plafond wordt hiermee voorzien van een frisse en streeploze verflaag. Tegenwoordig zijn verven verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Hierdoor is voor elke smaak wel een passende verf te vinden. Ook is het mogelijk om verven te mengen.

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk
Wandafwerking

Wandafwerking

Ook voor wandafwerking kunt u vertrouwen op mijn ervaring en expertise. Ik kan voor u glasvezelbehang aanbrengen. Als uw voorkeur uitgaat naar sauswerk dan bent u verzekerd van een absoluut glad resultaat. Voordat ik begin met sauzen van de wand schuur ik deze om oneffenheden weg te nemen en worden eventuele gaten opgevuld.

Vergunning voor buitenschilderwerk

Ik heb mij onder andere gespecialiseerd in het sauzen van stucwerk aan een buitenmuur. Zolang de originele kleur wordt aangehouden is er niets aan de hand. Mocht u besluiten om de muur in een andere kleur te laten sauzen dan is vaak een vergunning van de gemeente vereist. Ik neem u graag alle zorgen uit handen en regel de vergunning desgewenst voor u.

Schilderen van metalen en stenen objecten

Ook voor het lakken van metalen objecten, zoals radiatoren, lantaarnpalen en hekken kunt u mij inschakelen. Evenals het sauzen van bijvoorbeeld stenen muren.

Aangezien ik mijn bedrijf efficiënt heb ingericht kan ik u altijd concurrerende tarieven bieden.

Schilderen van metalen en stenen objecten
Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk, houtrot reparatie

Houtrotreparatie

Buitenschilderwerk wordt voortdurend blootgesteld aan het grillige Nederlandse klimaat. Niet goed onderhouden verflagen kunnen vocht doorlaten, wat houtrot kan veroorzaken. Dit openbaart zich door het vertonen van scheuren in de verf en het opbollen hiervan. Als houtrot zich nog in een beginstadium bevindt is reparatie vaak nog goed mogelijk. Na het opvullen van de gaten met 2-componenten vulmiddel en het opnieuw aflakken kan het kozijn weer lange tijd voort.

Vriendelijke en betrokken benadering

Welke dienst als schilder ik ook voor u mag verzorgen. Een klus of project is pas af als u volkomen tevreden bent. Heeft u nog aanvullende wensen of is iets niet geheel naar uw zin, dan kunt u rekenen op mijn flexibiliteit en een prima nazorg. Ik keer dan gewoon terug om het één en ander te bespreken en waar nodig te verhelpen.

Mag ik mijzelf aan u bewijzen? Neemt u dan vandaag nog contact met mij op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte. Ik ben u graag van dienst.

Vriendelijke en betrokken benadering

Neem contact op met De vliegende kwast Schilderwerken

Bent u dus op zoek naar een vakbekwame schilder die werkt in heel Noord-Holland? Zoekt u dan niet verder, u heeft mij tenslotte al gevonden. Neem direct contact op voor nadere informatie over mijn diensten en/of een vrijblijvende en concurrerende offerte.

De vliegende kwast schilderwerkeren, logo

Neem contact op

Breedweerlaan 75, 1963 BL Heemskerk
E edwinmoya35@yahoo.comM06-52610032

Volg mij

Copyright © 2024 De vliegende kwast Schilderwerken. | Privacyverklaring

Deze website is gebouwd door Power Internet | RJ Hosting

0652610032edwinmoya35@yahoo.com Gijsbrechtstraat 120, 1814 LC, Alkmaar