Meer informatie over

Flow Control

Schilderwerk met gebruik van de FlowControl

Door uw schilder uit Alkmaar

De vliegende kwast schilderwerken in Alkmaar streeft als ervaren en professionele schilder altijd naar de beste kwaliteit. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om het schilderwerk in heel Noord- Holland zo goed mogelijk uit te voeren. Wij maken gebruik van een uniek procedé wat garant staat voor perfect buitenschilderwerk. De FlowControl is een strijkvaatje wat gevuld wordt met water. Hierin wordt het verfblik geplaatst en accu’s verwarmen de verf tot temperaturen tussen de 18 en 30 graden celsius.

Onverdunde verf geeft het beste resultaat

Verf is vaak moeilijk smeerbaar en wordt door veel schilders verdund met terpentine. Deze werkwijze breekt de pigmenten af waardoor de kans groot is dat de verf op korte termijn mat wordt of gaat barsten of scheuren. In alle seizoenen zorgt het gebruik van de FlowControl ervoor dat de geadviseerde verwerkingstemperatuur door de verffabrikant bereikt wordt.

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk
Flowcontrol

Garantie van acht jaar bij gebruik van FlowControl

Te lage temperatuur zorgt ervoor dat de viscositeit van de verf toeneemt met als gevolg dat de verf stroperig en dus moeilijk verwerkbaar wordt. Het gebruik van de FlowControl zorgt ervoor dat de verflaag de juiste dikte heeft en uitstekend dekt. Wij brengen de verf aan op kozijnen, houten deuren, dakkapellen en kunststof dakgoten en regenpijpen. Als de schilder gebruik maakt van de FlowControl geeft de fabrikant een onvoorwaardelijke garantie van acht jaar. Dit houdt in dat als binnen de acht jaar nadat de verflagen zijn aangebracht de glans verdwijnt, dus dat de verflagen dof worden of gaan scheuren of barsten de garantie in werking treedt en de verflagen kosteloos worden vervangen.

Sneller werken met beter vloeiende verf

De vliegende kwast schilderwerken heeft al veel woningen voorzien van buitenschilderwerk met de FlowControl en de resultaten zijn zeer bemoedigend. Als wij uw schilderwerk uitvoeren dan gebeurt dat met de verf zoals de fabrikant die bedoeld heeft. Toevoegingen zijn niet nodig zodat de verf ook bij lage temperaturen zijn optimale kwaliteit behoudt. Beter vloeien van de verf biedt voor de schilder ook een aanzienlijke tijdswinst. Hierdoor kan een klus of project binnen een korter tijdschema worden afgerond dan wanneer geen gebruik gemaakt zou worden van de FlowControl.

Garantie van 8 jaar op schilderwerk
Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk, houtrot reparatie

Neem vandaag rnog contact op

Bent u dus op zoek naar een schilder die kwaliteit hoog in het vaandel voert en geen concessies doet maar werkt met onverdunde verf? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte. Met professioneel uitgevoerd buitenschilderwerk maken wij uw woning tot een visitekaartje in het straatbeeld.

Neem contact op met De vliegende kwast Schilderwerken

Bent u dus op zoek naar een vakbekwame schilder die werkt in heel Noord-Holland? Zoekt u dan niet verder, u heeft mij tenslotte al gevonden. Neem direct contact op voor nadere informatie over mijn diensten en/of een vrijblijvende en concurrerende offerte.

De vliegende kwast schilderwerkeren, logo

Neem contact op

Breedweerlaan 75, 1963 BL Heemskerk
E edwinmoya35@yahoo.comM06-52610032

Volg mij

Copyright © 2024 De vliegende kwast Schilderwerken. | Privacyverklaring

Deze website is gebouwd door Power Internet | RJ Hosting

0652610032edwinmoya35@yahoo.com Gijsbrechtstraat 120, 1814 LC, Alkmaar