Uw

Buitenschilder

Uw schilder voor buiten in Noord-Holland

De vliegende kwast Schilderwerken verzorgt voor u professioneel buitenschilderwerk en houtrotreparatie. U kunt bij mij terecht voor het schilderen van deuren en kozijnen en het sauzen van buitenmuren. Net als voor binnenschilderwerk schilder ik met verf van vooraanstaande merken als Sigma en Sikkens, die in de praktijk hun kwaliteit en duurzaamheid al volop bewezen hebben.

Een goed dekkende verflaag op kozijnen en boeidelen van dakkapellen die ook regelmatig bijgehouden wordt voorkomt problemen als houtrot. U kunt vertrouwen op mijn expertise als ervaren en vakkundige schilder voor een degelijk en duurzaam resultaat.

Houtrotreparatie

De verflagen op kozijnen en boeidelen van dakkapellen worden gegeseld door weersinvloeden. Temperatuurverschillen en regenbuien vragen om een sterke dekking van de verf. Nalatig onderhoud aan het buitenschilderwerk kan ervoor zorgen dat het onderliggende hout wordt aangetast door vocht wat ontaardt in rotten van het hout. Houtrot kan in een vroeg stadium nog worden gerepareerd. Hiervoor neem ik de aangetaste plank of glaslat weg en vervang deze door een nieuwe. Op houtrotreparatie geef ik een garantie van 15 jaar.

Houtrot reparatie
Sauzen van het stucwerk van buitenmuren

Sauzen van het stucwerk van buitenmuren

Ook voor het sauzen van buitenmuren bent u bij mij aan het juiste adres. Nadat deze gestucd zijn kan ik een sauslaag aanbrengen in de kleur van uw keuze. Zolang de originele kleur van het sauswerk van de muur wordt aangebracht is geen vergunning van de gemeente nodig.

Besluit u om een afwijkende kleur te laten aanbrengen dan is vaak een vergunning wel vereist. Als u dat op prijs stelt dan verzorg ik als extra service deze vergunning graag voor u. Ontzorgen zit in mijn aard en dat wordt door mijn vaste klantenkring zeer gewaardeerd.

Schilderen van metalen en stenen objecten

Ik heb mij mede gespecialiseerd in het verfraaien van metalen objecten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het voorzien van een verflaag van hekken en lantaarnpalen. Daarnaast kunt u mij inschakelen voor het verven van stenen objecten. Denkt u bijvoorbeeld aan dat saaie stenen beeld in uw tuin of het sauzen van een stenen muur.

Kwaliteit en service

Door het leveren van absolute kwaliteit en service ben ik inmiddels een gevestigde naam in de regio geworden. Ik mag inmiddels vele tevreden klanten tot mijn vaste klantenkring rekenen. Daarnaast heb ik voldoende capaciteit voor het aannemen van nieuwe opdrachten.

Bent u dus op zoek naar een schilder die zijn vak verstaat en gebruik maakt van eigentijds materieel en moderne materialen? Zoekt u dan niet verder. U heeft De vliegende kwast Schilderwerken tenslotte al gevonden.

Neem contact op met
De vliegende kwast Schilderwerken

De vliegende kwast schilderwerkeren, logo

Neem contact op

Breedweerlaan 75, 1963 BL Heemskerk
E edwinmoya35@yahoo.comM06-52610032

Volg mij

Copyright © 2024 De vliegende kwast Schilderwerken. | Privacyverklaring

Deze website is gebouwd door Power Internet | RJ Hosting

0652610032edwinmoya35@yahoo.com Gijsbrechtstraat 120, 1814 LC, Alkmaar