Uw

Binnenschilder

Uw schilder voor binnen in Noord-Holland

De vliegende kwast Schilderwerken is uw ervaren en vakkundige schilder die zeer veel waarde hecht aan uitstekende kwaliteit en service. Ik heb mij onder andere gespecialiseerd in binnenschilderwerk. Door het gebruik van verf van gerenommeerde merken wordt altijd een strak en streeploos resultaat bereikt. Perfectionisme is mijn handelsmerk. Als u mij inschakelt als uw schilder dan speel ik ook graag een adviserende rol om zo een passende kleur voor uw interieur te vinden.

U kunt kiezen uit talloze standaardkleuren, maar ook kan ik desgewenst kleuren voor u mengen voor het gewenste resultaat. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Uiteraard is uw persoonlijke smaak hierin bepalend. Daarom gaan wij altijd goed in overleg. U moet tenslotte lang tegen uw netjes en duurzaam geschilderde deur of kozijn aankijken. Naast schilderwerk kunt u mij ook inschakelen voor het sauzen van wanden.

Waterafstotende latex voor badkamers en keukens

Ook in badkamers en keukens breng ik graag latex aan. Hiervoor verwerk ik speciale verf die geschikt is voor vochtige ruimtes. Deze latex is waterafstotend, makkelijk te reinigen, schimmelwerend en rookaanslag is goed te verwijderen.

Lakken van metalen objecten

Tot mijn specialismen behoort ook het lakken van metalen objecten. Voor binnenshuis kunt u hierbij onder andere denken aan het verven van uw radiatoren.

Wand reparatie

Wandreparatie

Stucwerk aan een wand bestaat uit gips, een bijzonder kwetsbaar materiaal. Als er deuken of scheuren optreden in het stucwerk dan kunt u vertrouwen op mijn expertise voor een vakkundige reparatie. Uw wand ziet er weer als nieuw uit.

Aanbrengen van glasvezelbehang

Glasvezelbehang heeft de laatste tijd veel aan populariteit gewonnen vanwege de unieke uitstraling. Veel mensen besluiten tot de aanschaf. Heeft u zelf geen tijd of zin om dit behang aan te brengen? Dan ben ik u graag van dienst om uw interieur te voorzien van deze fraaie behangsoort.

Neem contact op met
De vliegende kwast Schilderwerken

De vliegende kwast schilderwerkeren, logo

Neem contact op

Breedweerlaan 75, 1963 BL Heemskerk
E edwinmoya35@yahoo.comM06-52610032

Volg mij

Copyright © 2024 De vliegende kwast Schilderwerken. | Privacyverklaring

Deze website is gebouwd door Power Internet | RJ Hosting

0652610032edwinmoya35@yahoo.com Gijsbrechtstraat 120, 1814 LC, Alkmaar